Kranio sakral terapi / Min vej til Kranio Sakral

Min vej til Kranio Sakral

Stress 
I 2005 blev jeg alvorligt ramt af udbrændthed og stress og det tog mig flere år at komme tilbage igen. Under forløbet stødte jeg på Kranio Sakral terapi hos Bodyhelp - Henrik Bruhn og jeg begyndte at gå til behandlinger der. Jeg havde før fået Kranio sakral terapi, men den måde Henrik Bruhn behandler på havde en særlig virkning på mig og jeg fik det hele tiden mærkbart bedre. 
 
Hvis jeg skal beskrive hvad jeg oplevde var det at jeg fik ro i mit hoved. Det var ligesom et enormt tryk, der blev fjernet, som ellers hele tiden pressede inde i min hjerne. Og så blev stressen og bekymringerne meget reduceret. Jeg kunne tydeligt mærke når det var tid til endnu en behandling.
 
 
Angst, ocd, tuorette, særlig sensitive mv.
Der er i min  omgangskreds børn og voksne med flere af ovenstående problematikker. Flere  begyndte at få behandlinger hos  Henrik og det var helt tydeligt, at det har været og er en enorm hjælp, at få løbende kranio sakral behandlinger. Ting der før synes umulige er nu blevet mulige og fremtiden ser helt anderledes ud. 
 
Uddannelse - mesterlære
Jeg blev meget optaget af, hvor stor en forandring kranio sakral terapi kunne gøre. Da Henrik Bruhn har specialiseret sig i behandling af børn med diagnoser og stress valgte jeg at uddanne mig til kranio sakral terapeut hos ham.
Tippe Molsted | Egevej 8, 4700 Næstved  | Tlf.: 26126480 | tippe@molsted.dk