Ad stemmens vej / Om Ad Stemmens vej træning
Synes du at tingene er lidt svære?
At du ikke bliver hørt?
Eller trænger du til at føle dig fri og mærke glæden boble
 
Stemmens vej træning giver styrke, energi, glæde
 
Stemmens vej træning - kan blive dit fristed hvor du gennem arbejdet med stemmen oplever og mærker din glæde, styrke og energi - kernen i dig selv.
 
 
Ad stemmens vej træning handler om at blive mere fri i måden vi taler og/eller synger på og derigennem bliver du bedre hørt og forstået og får langt større både autensitet  og autoritet.
 
 
Vi udtrykker os gennem vores måde at bruge stemmen på. Oplevelser fra vores liv sætter sig i krop og stemme og er med til at bestemme, hvordan vi lyder, når vi taler og synger. Sindets tilstand afspejles i stemmen, og gennem arbejdet med stemmen kan vi påvirke sindet. Og det er det "ad stemmens vej" træning går ud på.
 
Stemmens klangbund er kroppen. I mit arbejdet inddrages hele kroppen, og det foregår som en kombination af stemmetræning, grounding, grænsetræning og kranio sakral terapi. Når hele kroppen er med bag stemmen, får du større autoritet, autentisitet og energi. I arbejdet ”ad stemmens vej” kan det også handle om at finde og mærke dine grænser, turde fylde, blive opmærksom på din egen selvopfattelse og mærke dig selv og få større frihed til udtrykke dig. Hvert forløb er forskelligt og bliver sammensat efter hvad dine ønsker og behov er. 
 
Min stemmetræning henvender sig
 
- til dig - barn, ung og voksen, der vil arbejde med at finde nye ressourcer. -
 
- og til dig der underviser, leder og holder foredrag,
 
- og til dig der har brug for at tale meget og blive hørt.
 
- og til dig der vil  mærke og sætte dine grænser på en fast og kærlig måde.
 
- og til dig, der altid kun synger pænt eller råt og har lyst til at udvide dit udtryk
 
- og til dig, der gerne vil synge, men ikke tør
 
-  til dig der har lyst til at blive mere fri i din sang. 
 
I mit stemmens vej træning kombineres mit mangenårrige arbejde som sanger og skuespiller med mine ligeledes mangenårrige erfaringer med med personlig udvikling - bodynamic terapi. 
 

At tale og synge med kroppen.

Vi ved alle sammen godt at stemmebåndet sidder i halsen og på den måde giver det ingen mening at sige at vi skal tale og synge med kroppen. Men, når jeg arbejder med stemmen forestiller jeg mig at tale fra maven, fra brystet, fra halsen osv. Jeg oplever, at hvert menneske har sit naturlige udgangspunkt i kroppen, for brug af stemmen i forskellige situationer. Måske har du af forskellige årsager flyttet dit kropslige udgangspunkt så du taler fra et andet sted end det der naturlig er dit. Jeg oplever at når du taler fra det sted i kroppen som er naturligt for dig, vil du automatisk få større autoritet, autentisitet, styrke, energi og glæde.
Tippe Molsted | Egevej 8, 4700 Næstved  | Tlf.: 26126480 | tippe@molsted.dk